nesset-einarengdal

Aktuelt – et giftfritt Nesset!

Organisasjonen «JEG VELGER MEG ET GIFTFRITT NESSET» har som formål å stoppe planene for etablering av deponi for farlig uorganisk avfall på Rausand. I tillegg er det planer om ytterligere utvidelser av dagens drift, det såkalte deponi 2, som også må stanses. Organisasjonen vil samtidig ha fokus på opprydding etter tidligere drift.


Nils Toven: – Jeg har mine ord i behold

Nils Toven: – Jeg har mine ord i behold

  • 30.01.2018 10:22:00
I fredagens avis svarer seniorrådgiver i Veidekke ASA, Vidar Aarvold, på påstander Nils Toven kommer med om forhold ved gruvene på Raudsand. Det ønsker Toven å svare tilbake på. Det er særlig tre punkter Nils Toven ønsker å si noe om av det som kommer fram i svaret fra Vidar Aarvold. Det er gjenværende malmreserver, dumping i gruvesjaktene og at de tok seg inn på gruveområdet.
Les mer
I fakkeltog mot giftdeponi i Nesset

I fakkeltog mot giftdeponi i Nesset

  • 22.01.2018 12:19:00
Det er stor motstand mot planen om å bygge eit deponi for farleg avfall i Nesset og laurdag vart dette markert med fakkeltog. Innbyggjarane fryktar at fjorden og grunnvatnet skal bli forureina.
Les mer
Gruveveteran: Frykter eksplosjon på Raudsand

Gruveveteran: Frykter eksplosjon på Raudsand

  • 14.01.2018 10:11:00
– Ordføreren sier at folk kan sove trygt. Han, som bor i Eidsvåg, kan gjøre det. Hadde jeg bodd på Raudsand, ville jeg vært svært bekymret. Det sier gruveveteran Nils Toven. Han er overbevist om at det er dumpet risikoavfall både i personsjakta og i malmsjakta i det gamle gruveanlegget på Raudsand. Toven mener ordfører Rolf Jonas Hurlen (H) skaper falsk trygghet når han uttaler at folket i Raudsand-bygda kan sove trygt.
Les mer
Møre og Romsdal FrP er mot deponi på Raudsand i Nesset!

Møre og Romsdal FrP er mot deponi på Raudsand i Nesset!

  • 12.01.2018 11:18:00
LESERINNLEGG Viser til sak i Romsdals Budstikke med Else-May Botten og deponisaken på Raudsand, der ho forsøker å tegne et bilde av at Sylvi Listhaug sine uttalelser i valgkampen om saken, ikke var en realitet. Realiteten er at i valgkampen var Sylvi Listhaug Møre og Romsdal FrP sin førstekandidat og fremførte Møre og Romsdal FrP sitt syn i saken om deponi på Raudsand i Nesset.
Les mer